Tervetuloa!

Syksy lähestyy ja uudet teokset polttelevat jo kovasti mielessä. Tämän blogin tavoitteena on toimia visuaalisena päiväkirjana kohti uusia teoksia ja näyttelyitä. Seuraava tavoite on Keuruun kirjatossa maaliskuussa 2018 oleva näyttely, jonne tarkoitus olisi tehdä puupiirrosten lisäksi linoleikkauksia. Jännittävää. Uuden tekniikan ottaminen haltuun on samalla innostavaa ja haastavaa.  Tervetuloa mukaan! Ajatuksena on päivittää blogia aina torstaisin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s